Piet Ekel 80 jaar.

21 september 2001

Op deze datum is Piet Ekel (Malle Pietje) 80 jaar geworden. 
Familie en vrienden hadden een klein feestje voorbereid en wij mochten daar aanwezig zijn. We hebben hem blij kunnen verrassen met een aantal geschenken. 

Zo is er allereerst de opkomst geweest van de Swiebertje en Malle Pietje Look-alikes: Ed Staring en Jeroen Dikkeboom. 
Hij wist nog niets van het bestaan van deze twee heren af, en vond de gelijkenis treffend. Vooral het spel van zijn eigen look-alike vond hij prachtig!!


De twee Look-Alikes: 
Ed Staring als Swiebertje en Jeroen Dikkeboom als Malle Pietje!


Het door Ed Staring gemaakte beeldje!
 

Als eerste hebben ze een taart overhandigd, gevolgd door een door Ed Staring gemaakt beeldje, voorstellende Swiebertje en Malle Pietje samen op een bankje. 
Het beeldje bracht hem behoorlijk in beroering en hij zei: "als wij er niet meer zijn, dan is dit beeldje er nog steeds wel...."

(oplettende lezers weten wellicht dat we al eerder iets over deze beeldjes hebben verteld, maar we konden uiteraard niet verklappen dat de beeldjes oorspronkelijk bedoeld zijn om als cadeau te doen aan de twee jarigen (Joop Doderer en Piet Ekel. Op de website kunt u meer zien en lezen over dit beeldje).


Aangezien Piet Ekel niet echt op Internet surft en wij hem tóch graag kennis wilden laten maken met onze website hadden wij het volgende bedacht: We hebben de website volledig verwerkt verwerkt in boekvorm, deze uitgeprint en ingebonden. Een echt boek, dus.
Toen hij dit in ontvangst nam (zie fot rechts) zei hij: "ik ben nu zelf een boek aan het schrijven, maar dat hoeft niet meer, ik heb het hier al in mijn handen!!" (en als maker van de website ben ik hier natuurlijk erg blij mee!)


 
Tijdens dit feestje, waarbij trouwens ook Riek Schagen (Saartje) van de partij was, zijn veel foto's gemaakt. Enkele daarvan ziet u hier!
v.l.n.r.:
Mevr. Ekel, Ed Staring, Piet Ekel, Jeroen Dikkeboom en Riek Schagen